Om oss

Stockholm Betongkonsult grundades 2008. Affärsidén var att erbjuda fastighetsägare, entreprenörer och offentliga bolag en samarbetspartner rörande skadeutredningar av betongkonstruktioner.

Utgångspunkten var då att branschen saknade en leverantör som erbjöd tjänster av hög kvalitet tillsammans med kompetens till ett konkurrenskraftigt pris. Redan från start fanns det ett stort intresse för våra tjänster. Vi växte och flyttade efter några år till ett större och finare kontor i Solna - där vi idag har vårt huvudkontor.

Mer konkret är vi ett bolag som erbjuder konsultverksamhet med inriktning på besiktning av betongkonstruktioner, skadeutredningar, projektering, byggprojektledning, konstruktion, teknisk sakkunnighet och entreprenadbesiktningar inom området betong och betongbyggnad.

Vår gemensamma vision har alltid varit att leverera projektanpassade lösningar av hög kvalitet till ett rimligt pris. Kunden ska vara nöjd och står därför självfallet alltid i fokus. Vi har byggt upp ett stort förtroende som leder till både nya och återkommande kunder.

Sedan starten har vi utvecklats som bolag och breddat vår kompetens - vilket vi är stolta över. Under 2022 tog företaget ytterligare ett steg framåt vilket innebär att vi nu är en del av Rebelliongruppen.

Under 2023 öppnades ett lokalkontor i Sala för att täcka en efterfrågan norrut och västerut i Sverige.